Παπαφλέσσα 17, 153 41 Αγία Παρασκευή Αττικής | Τηλέφωνο: 210 6523968|email: mail@1epal-ag-parask.att.sch.gr

Τραπέζι πινγκ πονγκ απέκτησε μόλις το 1ο ΕΠΑ.Λ. Αγ. Παρασκευής προς μεγάλη χαρά των μαθητών και των μαθητριών του σχολικού συγκροτήματος!

Αναζητήσαμε την ιστορία της απόκτησής του και ανακαλύψαμε ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο Διευθυντής του 4ου ΓΕΛ ζήτησε από τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αγ. Παρασκευής, Θεόδωρο Μπουρλιάσκο, δύο τραπέζια για πινγκ πονγκ. Ο κ. Μπουρλιάσκος απευθύνθηκε στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Αγ. Παρασκευής προτείνοντας να προμηθεύσει η Σχολική Επιτροπή τα απαραίτητα υλικά και ο Τομέας Μηχανολογίας του 1ου ΕΠΑ.Λ. να αναλάβει την κατασκευή. Πράγματι ο Μηχανολόγος καθηγητής του 1ου ΕΠΑ.Λ. Δημήτρης Παπαδόπουλος ανέλαβε και υλοποίησε την κατασκευή των τραπεζιών. Σημειώνεται μάλιστα ότι κατασκεύασε τελικώς τρία τραπέζια πινγκ πονγκ με διαστάσεις διεθνών αγωνιστικών προδιαγραφών, προκειμένου το ένα να μείνει στο σχολείο μας.

Το τραπέζι τοποθετήθηκε στον στεγασμένο χώρο μπροστά στο κυλικείο και έχει ήδη γίνει χώρος συγκέντρωσης φανατικών οπαδών του αθλήματος. Ο εορτασμός της  Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και 8ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στις 24 Σεπτεμβρίου, έδωσε την ευκαιρία για …επίσημα εγκαίνια της αγωνιστικής περιόδου επιτραπέζιας αντισφαίρισης, αφού  διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία αγώνες.

Ήδη προκειμένου να καλύψουμε τη ζήτηση, προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε και δεύτερο τραπέζι πινγκ πονγκ!

Φωτογραφίες : Γιάννης Καχραμάνος και Αλέξανδρος Ρουμελιώτης (Γ’ Πληροφορικής)

© 2018-2024 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΣΧΕΔΙΑΣΗ: ΛΙΑΧΝΗ ΑΝΝΑ, ΜΑΝΤΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ | 2023-2024 ΑΝΑΝΕΩΣΗ : ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΜΑΝΤΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ