Παπαφλέσσα 17, 153 41 Αγία Παρασκευή Αττικής | Τηλέφωνο: 210 6523968|email: mail@1epal-ag-parask.att.sch.gr

Την Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Απριλίου 2024, τα τμήματα των Μηχανολόγων της Β’ Λυκείου επισκέφτηκαν το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής συνοδεία της Διευθύντριας του Ε.Κ. κας Πετρίδου και των Μηχανολόγων καθηγητών Βερβέρη και Κιούση.

Εκεί, μεταξύ άλλων, οι μαθητές ξεναγήθηκαν στα εργαστήρια των τμημάτων Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών, Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής, καθώς και Πολιτικών Μηχανικών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία τους καθηγητές κ. Πρινιωτάκη και Εξαρχάκο οι οποίοι μας άνοιξαν τις πόρτες των εργαστηρίων και μας μίλησαν για τη Σχολή.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε στους μαθητές η γνωριμία με την ερευνητική φοιτητική ομάδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Poseidon Team και το εκπληκτικό μονοθέσιο Orion. Κύρια αποστολή της ομάδας η μάθηση, η τεχνογνωσία, η εξέλιξη μονοθέσιων αλλά και η επίτευξη διακρίσεων σχεδιαστικά και αγωνιστικά. Μετά από αυτή την εμπειρία, οι μαθητές μας κατάλαβαν πως η απόσταση από το Πανεπιστήμιο είναι τόσο μικρή!

© 2018-2024 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΣΧΕΔΙΑΣΗ: ΛΙΑΧΝΗ ΑΝΝΑ, ΜΑΝΤΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ | 2023-2024 ΑΝΑΝΕΩΣΗ : ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΜΑΝΤΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ